Purpose driven project- en procesmanagement

"Betekenis gedreven organisaties gebonden door waarden zijn sterker dan winst gedreven organisaties gebonden door regels."

Vraag jij je soms ook af: why the bleep do i do this? Naast dingen voor elkaar krijgen, geloof ik dat het werk dat ik doe verder moet gaan dan het aanbieden van een product of dienst. Het moet een positieve bijdrage hebben op onze samenleving en omgeving. Zo krijgt uiteindelijk ook de business meer waarde.

Hoi, mijn naam is Tabitha Mann.

Ik ben geboren en opgegroeid in Flevoland, met een Nederlandse moeder en Indiase vader. Als ondernemende creatieveling studeerde ik Fine Arts aan de kunstacademie in Zwolle en Cultural Economics and Cultural Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2013 startte ik als freelancer in de culturele sector, politiek en start-up scene.

Maar na ruim vier jaar freelancen, starte ik bij het duurzaamheidsadviesbureau Over Morgen in 2017. Ik werkte met name in de publieke sector aan diverse opdrachten als project- en processmanager. Na bijna vijf jaar wisselde ik de publieke sector in voor de commerciele sector en startte ik als de CSR manager van T-Mobile Nederland. Gedurende mijn werkende leven heb ik een skillset ontwikkeld in project- en procesmanagement, stakeholdermanagement en communicatie. Wil je meer weten? Lees mijn CV op LinkedIn.

Ben je geïnteresseerd om samen te werken? Lees meer over mijn aanpak hieronder. Of neem contact met mij op!

LinkedIn
NL